ارور This site can’t be reached یکی از مشکلاتی است که در مرورگر گوگل کروم هنگام وارد شدن به سایتها به وجود میآید که دلیل عمده این مشکل بیشتر به خاطر اختلالت اینترنتی به وجود میاد.
حتما برای شما پیش آمده زمانی با مرورگر گوگل کروم سایتی را باز میکنید با خطای This site can’t be reached مواجه شوید. در این آموزش به نحوه حل مشکل ارور This site can’t be reached در مرورگر گوگل کروم می پردازیم که با استفاده از این آموزش میتوانید این خطا را در هر سایتی که با آن مواجه شدید به راحتی برطرف کنید.
رفع ارور This site can’t be reached
وقتی با این خطا مواجه میشوید در کنار آن خطای Server DNS address could not be found هم نمایش داده میشود و در واقع دقیقا خطا مشابه تصویر زیر خواهد بود.
همان طور که در تصویر مشاهده میکنید در خط اول و ادامه آدرس سایت، پیغام DNS سرور سایت یافت نشد را نشان میدهد.
DNS چیست ؟
این واژه سه حرفی مخفف عبارت Domain Name System می باشد. DNS یکی از خدمات شبکهای است که وظیفه آن ترجمه کردن نام یک وب سایت به کدهای مخصوص شبکه برای شناسایی نام دامین است.
این شناسایی بر اساس آیپی سرور صورت میگیرد که با استفاده از DNS توسط مرورگر برای ما در دسترس خواهد بود.
DNS Server چیست ؟
هنگامی که یک دامنه بتواند به وب سایت اشاره نماید در قدم اول بایستی در DNS Server اضافه شود. اما کار dns server چیست ، DNS سرور یک دیتابیس بزرگ است که شامل مجموعه ای از دامین ها و IP های مرتبط می باشد. به زبان سادهتر DNS Server را میتوان مشابه دفترچه تلفن دانست که هر نام را به یک شماره متصل میکند.
خطای DNS چیست ؟
هنگامی که شما یکURL را وارد می کنید در صورتی که سرور DNS از کار افتاده باشد کامپیوتر نمی تواند آدرس IP را برای آن URL وارد کند. چون سیستم شما نمی داند چطور به Google دسترسی پیدا کند در این حالت شما با یک پیام DNS error روبرو می شوید.
ارور This site can’t be reached بیشتر به دلیل نداشتن ارتباط با اینترنت یا مشکل در کانفیگ (misconfigured) سیستم عامل به وجود میآید. زمانی که یک DNS سرور نمی تواند در یک شبکه TCP/IP، نام دامین را به یک آدرس IP سرور تبدیل کند، با خطای شکست اتصال DNS مواجه میشوید که به صورت This site can’t be reached Server DNS address could not be found نمایش داده میشود.
راهکارهای رفع ارور This site can’t be reached
با دلایل شکل گیری این خطا و معنی this site cant be reached آشنا شده اید در ادامه به معرفی انواع راهکارها برای رفع این خطا میپردازم.
راهکار اول: Restart DNS
در این روش میتوانید کلیدهای ترکیبی WIN+ R را انتخاب کنید تا پنجره RUN مشابه تصویر زیر برایتان باز شود. سپس دستور services.msc را در فیلد این برنامه وارد کرده و اینتر را بزنید.
در این مرحله پنجره زیر برایتان باز می شود که باید در لیست موجود در این صفحه بر روی گزینه DNS Client راست کلیک کرده و گزینه Restart را انتخاب کنید.
بعد از ری استارت DNS client باید آدرس سایت را مجددا در مرورگر گوگل کروم وارد کنید. در صورت برطرف نشدن مشکل میتوانید از راهکارهای زیر استفاده کنید.
راهکار دوم: تغییر آدرس IPv4 DNS
ابتدا بر روی آیکون Network در استارت راست کلیک کرده و سپس گزینه Open Network & Internet settings را انتخاب کنید.
بعد از باز شدن Network and Sharing Center ، ابتدا بر روی شبکهای که به اینترنت متصل هستید کلیک کنید.
بعد از باز شدن پنجره wifi status بر روی دکمه Properties کلیک کنید.
در این مرحله باید تیک گزینه (Internet Protocol Version 4 (TCP/IP را زده و سپس روی دکمه Properties کلیک کنید. تا پنجره زیر نمایش داده شود.
حالا مشابه تصویر بالا ابتدا دکمه Use the following DNS server addresses را انتخاب کنید و سپس داخل گزینههای Preferred DNS server و Alternate DNS server عینا از اعداد ۱.۱.۱.۱ و ۱.۰.۰.۱ مانند نمونه استفاده کنید. در نهایت تیک گزینه Validate settings upon exit را زده و روی دکمه OK کلیک کنید.
مشابه روش اول دکمههای ویندوز + R را بزنید تا برنامه run اجرا شود. عبارت cmd را تایپ کرده و اینتر را بزنید.
پنجرهای مشابه تصویر زیر باز میشود که باید کدهایی که در زیرقرار گرفته است را به ترتیب وارد کرده و بعد از هر خط کد یک بار اینتر را بزنید.
ipconfig /release
ipconfig /all
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
netsh int ip set dns
netsh winsock reset
اگه با این روش موفق به رفع ارور This site Cant be reached نشده اید از روش های زیر استفاده کنید.
راهکار چهارم: بازگردانی تنظیمات پیش فرض گوگل کروم
تنظیمات مرورگر گوگل کروم رو به حالت پیش فرض و اولیه بازگردانید. برای این کار میتوانید عبارت chrome://flags را داخل آدرس بار مرورگر تایپ کرده و اینتر را بزنید تا صفحهای مشابه تصویر زیر برایتان نمایش داده شود.
مانند تصویر بالا بر روی دکمه Reset all کلیک کنید.
گوگل کروم را یک بار بسته و دوباره باز کنید و بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده است یا خیر.
راهکار پنجم: حذف و نصب مجدد گوگل کروم
اگر با استفاده از روشهای بالا موفق به رفع خطای This site can’t be reached نشده اید، به عنوان آخرین راهکار میتوانید مرورگر گوگل کروم را به صورت کامل حذف کرده و مجددا نصب کنید.
برای این کار ابتدا به Control Panel رفته و گزینه Uninstall a program را انتخاب کنید. سپس در صفحه باز شده، برنامه مرورگر گوگل کروم را پیدا کرده و روی دکمه uninstall Google Chrome کلیک کنید.
اگر با استفاده از روشهای بالا موفق به رفع خطای this site can’t be reached نشده اید، آخرین راهکار این هست که با پشتیبانی سرویس دهنده اینترنت خود تماس گرفته و موضوع را با کارشناسان سرویس دهنده خود در میان بگزارید تا مشکل از سمت سرویس دهنده اینترنت پیگیری و برطرف گردد.
آموزش رفع ارور This site can’t be reached در سی پنل
حتما برای شما هم پیش آمده وقتی که میخواهید وارد هاست سی پنل بشوید با خطای This site can’t be reached مواجه شوید.
این خطا اگر در صفحه ورود به سی پنل به شما نمایش داده می شود از سمت میزبانی هاست شماست. این خطا به دلیل افزایش امنیت هاست شکل میگیرد برخی از شرکت های هاستینگ در صورت تلاش برای ورود با آیپی مشکوک، بعد از چند بار آیپی شما را بلاک میکنند. بنابراین وقتی قصد ورود به سی پنل را دارید با این خطا مواجه خواهید شد.
در صورت مواجه شدن با این خطا کافیست به شرکت میزبان سایت خود تیکت ارسال کنید و درخواست خارج کردن آی پی را ارسال کنید. در پنل بعضی از شرکت های هاستیگ قسمتی برای این موضوع وجود دارد و بدون نیاز به درخواست تیکت میتوانید با وارد کردن IP خود آن را از حالت بلاک خارج کنید.
این آموزش به منظور رفع ارور This site can’t be reached در مرورگر گوگل کروم منتشر شده است.
بیش از 5 سال است که با وردپرس کار می کنم و در حوزه هایی چون سئو و محتوا سازی مطابق با الگوریتم های روز گوگل گام برداشتم و پس از آن شروع به یاد گیری روش های کسب درآمد آنلاین شدم به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دیجیتال مارکتینگ پرداختم. اکنون شروع به ساختن آموزش در تمامی زمینه های کسب و کار دیجیتال کرده ام و امید وارم این آموزش ها مورد قبول تمامی کاربران قرار گیرد.
برنامه waze ویز یک برنامه مسیریاب است که برای پیدا کردن کوتاهترین و بهترین مسیر برای رسیدن به مقصد به کاربران خدمات میدهد. قابلیتها و امکانات این برنامه باعث شده این برنامه از محبوب بیشتری نسبت به دیگر برنامه های...
اینستاگرام یکی از محبوب ترین برنامه های اشتراک گذاری عکس و ویدیو میباشد.این برنامه طی سال های اخیر کاربران بسیاری را جذب کرده و با بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال از محبوب ترین برنامههای در شبکه های اجتماعی میباشد.با...
این روزها با توجه به شرایط اقتصادی جامعه بسیاری از رانندگان خواهان گاز سوز کردن خودرو هستند. یکی از سیاستهای دولت طی سالهای گذشته دوگانه سوز کردن خودروها بوده که برای این مهم نیز اقدامات متعددی انجام شد. اخیرا مدیر...
نقد و بررسی تخصصی از تولید اولین آیفون در سال 2007، ده سالی میگذرد و اپل جشن دهسالهشدن آیفون را با تولید آیفونی جشن گرفته که اعتقاد دارد، میتواند تحولی بزرگ در دنیای موبایل پدید آورد. این دقیقا شبیه حرفی...
معرفی و بررسی بهترین مسیریاب اندروید مجله فناوری برتر-شاید برای شما هم پیش بیاید که در خیابانهای پیچدرپیچ شهر رانندگی میکنید و نمیدانیم از چه مسیری باید به مقصد برسید. بعضی از وقتها هم پیش میآید که نمیدانید کدام مسیر تا...
اولین چیزی که در مورد سیستمعامل iOS 13 توجه را جلب میکند، حالت تاریک آن است. اما نسخهی جدید iOS تنها از این ویژگی جدید بهره نمیبرد و در دیگر بخشها هم شاهد تغییرات کوچک و بزرگی هستیم. در ادامه به تعدادی...
نقد و بررسی تخصصی از تولید اولین آیفون در سال 2007، ده سالی میگذرد و اپل جشن دهسالهشدن آیفون را با تولید آیفونی جشن گرفته که اعتقاد دارد، میتواند تحولی بزرگ در دنیای موبایل پدید آورد. این دقیقا شبیه حرفی...
پایان برند « بامیلو » فروشگاه بامیلو را دیگر باید در خاطرهها جستجو کرد نه در میان صفحات وب. از امروز وبسایت بامیلو رسماً به کار خود پایان داده است و با مراجعه به آدرس بامیلو، وارد سایت «اسنپ مارکت»...
پیام رسان سروش پیام رسان سروش نرم افزاری جذاب با امکانات و محیطی متفاوت است که در مدتی کوتاه توانسته است نظر کاربران بسیاری را به خود جلب کند.تمرکز اصلی پیام رسان سروش در بخش کانال های عمومی قرار دارد. با ارائه...
GTmetrix یک ابزار تست و تحلیل سرعت وب سیات است که با داشتن مجموعه ای از ویژگی ها و گزینه ها میتوان بهینهسازی سرعت وب سایت را آسان کند. در این مقاله با نسخه جدید GTmetrix بیشتر آشنا میشویم GTmetrix...
هفتهی گذشته در خبرها خواندیم که انتهای اردیبهشت مهلت بانک مرکزی به پایان میرسد و از اول خرداد، رمز دوم ایستا یا دائمی وجود نخواهد داشت. طبق اطلاعیهی بانک مرکزی کاربران از این تاریخ باید برای انجام تراکنشهای اینترنتی کارتهای...
سرویس پیام رسانی تلگرام ماهانه 400 میلیون کاربر فعال را به خود اختصاص داده است. پیام رسان تلگرام تلگرام توسط Pavel Durov تاسیس شد که سایت شبکه اجتماعی روسی را نیز تاسیس کرد و گفته هر روز حدود یک میلیون و نیم کاربر را اضافه میکند و بیشترین دانلود را در میان برنامهها و رسانه های اجتماعی در بیش از...
نظرات کاربران
متاسفیم! برای ثبت دیدگاه باید وارد شوید!